Tom Waes is er erg van aangedaan: "Wat een slag in je gezicht" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Tom Waes is er erg van aangedaan: "Wat een slag in je gezicht"

Tom Waes is er erg van aangedaan: "Wat een slag in je gezicht"

Op iets nieuws van Tom Waes is het nog even wachten, maar gelukkig heeft de VRT dit najaar genoeg andere steengoede programma’s voor ons in petto. Maar één in het bijzonder greep de presentator stevig naar de keel.

Zo kan je vier weken lang elke dinsdag afstemmen op VRT Canvas voor ‘Godvergeten’. In deze vierdelige documentairereeks staan de overlevers die als kind werden misbruikt door een katholieke priester of pater centraal. We volgen een twintigtal slachtoffers en familieleden in hun zoektocht naar erkenning.

Een aanrader, als we Tom Waes mogen geloven. “Wat een slag in je gezicht. Wat een moed van de getuigen. Wat een programma”, denkt de ‘Kamp Waes’-presentator erover op Instagram. “Neem eens 45 minuten tijd. Doen. Echt. Te herbekijken op VRT MAX.”

Walgelijk

Ook op sociale media krijgt ‘Godvergeten’ erg veel lof. “Zo moedig van deze mensen om hun verhaal te delen”, “Zeer veel respect voor de getuigen/overlevers” en “Sterk programma”, klinken de eerste reacties. Net zoals Tom bleven de meesten emotioneel aan het scherm gekluisterd. “Hartverscheurend”, “Walgelijk, heb zitten janken als ene klein kind” en “Degoutant dat die zaken echt gebeurden, en wellicht nóg gebeuren”, reageren ze onder zijn post.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws