Trekt Stromae stekker uit z'n carrière? Opvallend nieuws uitgelekt na serieuze gezondheidsproblemen

22032023STROMAEPHOTONEWS
Enkele maanden gelezen kwam de donderslag bij heldere hemel voor Stromae. De succesvolle Belgische zanger moest zijn ‘Multitude’-tour door gezondheidsproblemen volledig cancelen. Maar pakt hij de draad ooit weer op? Na maandenlange stilte is er belangrijk nieuws aan het licht gekomen.
Begin dit jaar kwam Stromae met slecht nieuws naar buiten. “Een paar maanden geleden voelde ik dat het slechter ging met mijn gezondheid, waardoor ik een paar shows moest annuleren”, klonk het toen. Helaas ging het in mei opnieuw bergaf met zijn gezondheid, waardoor hij zijn volledige ‘Multitude’-tour cancelde. “Een moeilijke beslissing, maar tegelijkertijd nodig om te kunnen genezen”, aldus de zanger.
Na vier maanden radiostilte hebben we nog steeds geen zicht op wat er precies aan de hand was of hoe het intussen met Stromae gaat. Zowel hij als zijn omgeving zwijgen in alle talen over zijn toestand. Behalve dat hij recent in een restaurant in Brussel en Knokke-Heist werd gespot, komt de zanger bovendien amper onder de mensen. De hamvraag blijft dus: zit er nog een terugkeer naar het podium in of houdt Stromae het voor bekeken?

Nieuwe tourplannen

Wel, nu is opvallend nieuws uitgelekt over de zanger. Verschillende bronnen beweren in Le Parisien dat zijn entourage met hem over een comeback praat. “Een reeks concerten in stadions wordt besproken, om zo de cirkel rond te maken”, citeert Het Laatste Nieuws die bron. “Het zou hem in staat stellen de tour af te maken en met een positief gevoel verder te gaan.” Goed nieuws dus voor de fans: als we dit mogen geloven, keert Stromae binnenkort sterker dan ooit terug.