Trouwen Wout Bru en Natassia Van Kerkvoorde binnenkort? Chef-kok verklapt meer Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Trouwen Wout Bru en Natassia Van Kerkvoorde binnenkort? Chef-kok verklapt meer

Trouwen Wout Bru en Natassia Van Kerkvoorde binnenkort? Chef-kok verklapt meer

Wout Bru en Natassia Van Kerkvoorde vormen intussen al meer dan zes jaar een koppel. Ook hebben ze al twee kindjes samen. Gaan ze binnenkort ook nog in het huwelijksbootje stappen? Daar vertellen de tortelduifjes nu zelf meer over.

Eind november is Wout Bru voor de vierde keer papa geworden. De kleine Beau is het tweede kindje dat hij samen met zijn 24 jaar jongere vriendin Natassia Van Kerkvoorde kreeg. De chef-kok heeft ook al twee kinderen uit een vorige relatie. In 2014 kondigden hij en zijn ex-vrouw Suzy hun scheiding aan.

Ondertussen is Wout al meer dan zes jaar samen met Natassia. In 2020 verwelkomden ze hun eerste dochtertje Aimée en drie maanden geleden werden ze de trotse ouders van dochtertje Beau. Zullen ze binnenkort elkaar ook het ja-woord geven? “Dat is geen must”, vertelt Natassia aan Dag Allemaal.

“De kinderen zijn een veel belangrijkere band tussen ons”, legt ze uit. “Al zou het uiteraard tof zijn”, geeft ze eerlijk toe. Wout beseft maar al te goed dat zijn vriendin graag in het huwelijksbootje zou willen stappen. “Voor mij hoeft het niet, maar ik weet dat het een droom is van Natassia”, zegt hij. “Trouwen betekent een eeuwige verbintenis. Ik vind het mijn plicht om ooit op één knie te gaan voor haar”, klinkt het duidelijk.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws