Unieke mijlpaal voor Metejoor: zanger in de zevende hemel met dit waanzinnige nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Unieke mijlpaal voor Metejoor: zanger in de zevende hemel met dit waanzinnige nieuws

Unieke mijlpaal voor Metejoor: zanger in de zevende hemel met dit waanzinnige nieuws

Metejoor heeft - onder andere door de breuk met zijn vriendin Britt - niet de gemakkelijkste periode achter de rug. Dat kunnen we allemaal horen op ‘Joris’, zijn nieuwste, meest persoonlijke plaat tot nu toe. Gelukkig krijgt de zanger daar schitterend nieuws over.

Waar het succes van Metejoor de voorbije twee jaar al ongezien was, is er nu absoluut geen houden meer aan. Met zijn tweede plaat ‘Joris’ wist de 32-jarige zanger meteen de nummer 1 in de Ultratop 100 albums te bemachtigen. Dat zat er aan te komen, want ook zijn single ‘Eigen schuld’ debuteerde vorige week al op nummer één in de hitlijsten.

Een artiest die zowel met een single als met een album op nummer één staat, is en blijft uniek. In augustus viel die eer Pommelien Thijs nog te beurt met haar monsterhit ‘Erop of eronder’ en debuutplaat ‘Per ongeluk’. Daarvoor was het al van 2015 geleden dat een Vlaamse artiest deze mijlpaal bereikte. Stan Van Samang slaagde er toen in met zijn single ‘Een ster’ en zijn album ‘Liefde voor publiek’.

Populair

Laatste nieuws