Verjaardag van 'Temptation'-Pommeline eindigt in mineur: "Goeie afsluiter wel" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Verjaardag van 'Temptation'-Pommeline eindigt in mineur: "Goeie afsluiter wel"

Verjaardag van 'Temptation'-Pommeline eindigt in mineur: "Goeie afsluiter wel"

Pommeline Tillière mocht afgelopen dinsdag 29 kaarsjes uitblazen. Voor deze speciale gelegenheid trok ze samen met haar vriend Cirio naar Londen. Helaas deed de realityster daar een minder leuke ontdekking toen ze na een lange dag terug naar hun hotel gingen.

Pommeline Tillière, die bekend is geworden door haar deelname aan ‘Temptation Island’, is op 1 mei 29 jaar geworden. Haar verjaardag vierde ze samen met haar vriend in de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk. Op haar Instagrampagina kregen we al verschillende leuke beelden van hun tripje te zien.

Op sociale media plaatste ze ook al een pikant kiekje ter gelegenheid van haar verjaardag. Zo poseerde ze op het bed in haar hotel in een sexy lingeriesetje. Toen ze na een vermoeiende dag in Londen wilden gaan slapen in het hotel, stelde Pommeline vast dat ze iets kwijt was. "Niet de poetsvrouw die mijn op maat gemaakte oordoppen heeft weggesmeten", klinkt het gefrustreerd.

Cirio to the rescue

"Op naar het vierde paar dan maar. Goeie afsluiter van mijn verjaardag wel", zegt ze al lachend. Gelukkig schoot haar vriend direct te hulp, want hij had nog een extra paar oordopjes bij. "Ik kan gewoon niet slapen zonder...", aldus Pommeline. "Cirio to the rescue", voegt het 'Temptation Island'-gezicht er nog aan toe.

Verjaardag van 'Temptation'-Pommeline eindigt in mineur: "Goeie afsluiter wel"
Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws