Verrassend: schrijver Herman Brusselmans gooit het over een totaal andere boeg Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Verrassend: schrijver Herman Brusselmans gooit het over een totaal andere boeg

Verrassend: schrijver Herman Brusselmans gooit het over een totaal andere boeg

Herman Brusselmans schrijft niet alleen boeken, maar hij geeft ook lezingen. Nu maakt de schrijver opvallend nieuws bekend, want hij staat op de line-up van een Nederlands festival.

Zopas kwam er nog heuglijk nieuws naar buiten over Herman Brusselmans. Zo is hij vorige maand voor het eerst papa geworden van een zoontje genaamd Roman. Hoewel hij volop geniet van het vaderschap, verliest hij zijn carrière toch niet uit het oog. Hij heeft namelijk al heel wat lezingen in zijn agenda staan.

Opvallend is dat de naam van de schrijver ook pronkt op de affiche van het Nederlandse festival Vestrock. “Ik heb al eerder op festivals gestaan, want als je lezingen geeft, kom je werkelijk overal”, vertelt hij aan Het Laatste Nieuws. “In kleine theaters, grote theaters, in cafés, maar nu dus ook op festivals”, klinkt het enthousiast.

Persoonlijk vindt hij Vestrock een fijn festival. “Ik ben er acht jaar geleden al eens geweest. Een beetje kleinschalig wel, hoewel de rockband Franz Ferdinand toch ook langskomt”, zegt hij. Herman zal er schitteren op de ‘silent stage’. “De mensen zullen een hoofdtelefoon krijgen”, legt hij uit. “Want tegelijkertijd is er op een ander podium een of andere rockband aan het spelen”, aldus de schrijver.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws