Viktor Verhulst maakt fantastisch nieuws bekend over papa Gert Verhulst Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Viktor Verhulst maakt fantastisch nieuws bekend over papa Gert Verhulst

Viktor Verhulst maakt fantastisch nieuws bekend over papa Gert Verhulst

Momenteel kunnen we de dolle avonturen van vader en zoon Verhulst weer elke zondag op de voet volgen in ‘De Verhulstjes’ op Play4. Maar vandaag zet Viktor Gert eens op een speciale manier in de bloemetjes, want er valt heel wat te vieren.

Groot feest ten huize Verhulst. De pater familias viert vandaag zijn 55ste verjaardag. En dat vraagt om een mooie Instagrampost om Gert even stevig in de bloemetjes te zetten. Althans, zo dacht Viktor Verhulst erover. “Happy birthday, Gertepetotter”, schrijft hij bij een reeks van zijn mooiste en grappigste foto’s van zijn vader uit zijn collectie.

“Jullie twee, hé” en “Zo vader, zo zoon”, lachen sommige volgers meteen. Maar ook de felicitaties stromen langs alle kanten binnen in de reacties. “Gefeliciteerd met je lieve paps”, “Gelukkige verjaardag, Gert”, “Gertepetotter blijft geniaal, dikke proficiat!”, “Geniet ervan”, “Heel fijne dag” en “Maak er een mooie dag van samen met uw gezinnetje”, wensen Viktors volgers Gert nog toe.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws