Vrouw die Adriaan Van den Hoof aanklaagde doet verrassende uitspraak over hem Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Vrouw die Adriaan Van den Hoof aanklaagde doet verrassende uitspraak over hem

Vrouw die Adriaan Van den Hoof aanklaagde doet verrassende uitspraak over hem

Adriaan Van den Hoof heeft geen gemakkelijke periode achter de rug. Vorig jaar beschuldigden verschillende vrouwen hem van grensoverschrijdend gedrag in de privésfeer. Onlangs bood de presentator zijn verontschuldigingen aan in ‘De Tafel van Vier’. Eén van de vrouwen die hem beschuldigden, reageert nu voor het eerst op zijn excuses.

De vrouwen voelen zich naar eigen zeggen emotioneel geraakt door Adriaan Van den Hoof. “Grensoverschrijdend gedrag gaat over veel meer dan 't seksuele. Het gaat ook om 't mentale, het manipuleren. Hij heeft mij enorm veel pijn gedaan door mij heel erg aan mezelf te laten twijfelen en te laten denken dat alles mijn fout was, waardoor ik op den duur mezelf niet meer kon zijn”, getuigt een van hen in Dag Allemaal. Toch toont ze enig begrip voor de presentator.

“Ik ben geschrokken toen ik Adriaan in ‘De Tafel Van Vier' zag verschijnen”, klinkt het bij de jonge vrouw. “Voor zover ik hem ‘ken', ga ik ervan uit dat hij - naar zijn gevoel - oprecht zijn excuses wil aanbieden. Ik ben er nog steeds van overtuigd dat hij in zijn eigen wereld leeft waarin hij het oprecht goed bedoelt, en dat hij naar zijn gevoel zijn geweten helemaal ‘gezuiverd' heeft en gewoon van nul kan beginnen.” Ze bevestigt dan ook dat Adriaan haar nooit ongewenst heeft aangeraakt en dergelijke.

Hoewel ze een zware periode achter de rug heeft, gelooft ze Adriaan als hij zegt dat alles zich in de privésfeer afspeelde. “Dus begrijp ik wel dat hij het niet oké vindt dat dit invloed heeft op zijn werk. Zoals hij zelf zegt, is hij goed in het maken van programma's en het presenteren ervan”, geeft de jonge vrouw toe. Ze ziet er dan ook geen graten in dat de presentator opnieuw aan de slag kan op tv. “Maar door de hel waar ik ben doorgegaan, kijk ik liever niet meer naar zijn shows, omdat alles dan weer naar boven komt. Maar voor mij hoeft hij niet harder aangepakt te worden dan een ander.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws