Walter De Donder bijzonder scherp voor Koen Crucke na felle uithaal Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Walter De Donder bijzonder scherp voor Koen Crucke na felle uithaal

Walter De Donder bijzonder scherp voor Koen Crucke na felle uithaal

Het einde van een tijdperk is aangebroken: Studio 100 besloot Alberto en Van Leemhuyzen te schrappen uit ‘Samson en Marie’. Zo werden acteurs Koen Crucke en Walter Baele na 33 jaar aan de kant gezet. En dat is niet in goede aarde gevallen. Koen Crucke haalde fel uit naar Gert Verhulst en Studio 100. Niet volledig terecht, vindt collega Walter De Donder.

Koen Crucke uitte onder andere zijn ongenoegen omdat Walter Baele en hijzelf aan de kant werden gezet en Walter De Donder, meneer de Burgemeester, wel aan boord mocht blijven. Maar dat moet Koen volgens zijn collega met een korrel zout nemen. “Er komt een tijd dat het ook voor mij gedaan zal zijn”, bedenkt Walter zich in Dag Allemaal. “Wij moeten Gert en Studio 100 eeuwig dankbaar zijn dat we dit zo lang hebben mogen doen.”

Net zoals Alberto en Van Leemhuyzen draait de Burgemeester al 33 jaar mee. “Ik ken niemand in ons medialandschap die al zo'n lange tijd dezelfde rol heeft mogen spelen”, bijt Walter van zich af. “Maar dan is het ook onvermijdelijk dat zo'n afscheid er zit aan te komen, daar moet je je bij kunnen neerleggen.”

Leeftijd

“Ik denk dat de leeftijd van Koen misschien ook een beetje heeft meegespeeld, hoewel hij nog veel energie heeft en heel hard werkt”, denkt Walter erover. “Als ik mij op dat moment (dat ook hij zou moeten stoppen, red.) nog zo goed voel als vandaag, zal ik ook misnoegd zijn”, zegt de acteur. “Maar zo'n personage is niet voor eeuwig, en daar moet je je mentaal op voorbereiden.”

Populair

Laatste nieuws