Was Florence bijna uit 'Blind Getrouwd' gestapt? Deelneemster onthult meer Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Was Florence bijna uit 'Blind Getrouwd' gestapt? Deelneemster onthult meer

Was Florence bijna uit 'Blind Getrouwd' gestapt? Deelneemster onthult meer

Gisteren vierden Jiri en Florence niet alleen hun eerste valentijn samen, maar op de dag van de liefde mochten ze zich ook al precies 8 maanden man en vrouw noemen. Toch zijn heel wat mensen tot op vandaag nog steeds verbaasd dat het experiment bij hen geslaagd is.

“Zelfs nu nog spreken mensen mij aan: ‘Ik had het echt niet verwacht’”, vertelt Florence in HLN Showbits. “We wisten van elkaar wel onbewust dat het een 'ja' zou worden, maar dat is blijkbaar niet zo overgekomen.” Toch heeft het even geduurd voor de vonk echt oversloeg. Het koppeltje heeft allesbehalve een gemakkelijk parcours afgelegd. Toch zouden ze het avontuur aan iedereen aanraden.

“Een vriendin had mij ingeschreven en dat was het duwtje in de rug. Het tv-gebeuren schrok mij wel wat af, maar als ik nu kijk naar wat het mij heeft opgeleverd, dan is dat het allemaal waard geweest”, denkt Florence erover. “Had ik dat toen geweten, dan had ik me direct zelf ingeschreven. Gewoon doen dus”, spoort ze toekomstige kandidaten aan. “De kans is zo klein dat ze iemand matchen aan jou.”

“Maar het proces alleen al is zo leerrijk, ook voor jezelf. Je kan er ook nog op elk moment uitstappen naarmate de selectierondes vorderen.” Zelf heeft ze gelukkig nooit aan stoppen gedacht. “Nee, want je wordt zo goed begeleid. Het is echt zo diepgaand en heel interessant gewoon”, besluit Florence. En dat kan Jiri alleen maar beamen: “Je hebt dus niets te verliezen.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws