Wat is er van Tom Coninx geworden na reeks schandalen? Opvallend nieuws uitgelekt over voormalige glamourboy van VTM Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Wat is er van Tom Coninx geworden na reeks schandalen? Opvallend nieuws uitgelekt over voormalige glamourboy van VTM

Wat is er van Tom Coninx geworden na reeks schandalen? Opvallend nieuws uitgelekt over voormalige glamourboy van VTM

Ooit was hij de golden boy op de sportredactie van VTM, maar na enkele schandalen in de werk- en privésfeer verdween Tom Coninx (48) volledig van de radar. Intussen is het al meer dan vijf jaar stil rond de eens zo geliefde sportjournalist. Maar hoe gaat het intussen met hem?

Enkele schandalen, zowel op werkvlak als privé, zorgden bij Tom Coninx, die daarvoor jarenlang een vlekkeloos imago had, voor een exit in mineur. Om enkele voorbeelden te noemen: kort na zijn veelbesproken overstap van VRT naar VTM werd hij betrapt met een andere vrouw dan zijn toenmalige echtgenote Olivia. Of nog voor zijn huwelijksbreuk raakte een andere vrouw naar eigen zeggen zwanger van de voetbalverslaggever. De berichten over zijn affaire en huwelijksbreuk zorgden voor een donkere periode in z’n leven.

Die werd alleen maar erger toen hij enkele jaren later bij VTM aan de deur werd gezegd door - volgens Coninx zelf - een financiële kwestie. Daarna koos de sportjournalist radicaal voor een leven in de luwte. Hij trok steeds vaker naar Italië, het land waar hij al langer een grote voorliefde voor had en waar hij ook zijn hart verloor aan Luigia, een destijds 24-jarige Italiaanse rechtenstudente. Niets serieus, zo leek het eerst. Maar in 2021 zijn Tom en Luigia, die nu als juriste werkt, in het huwelijksbootje gestapt, zo onthult vader Alain Coninx nu in Dag Allemaal.

Meer nog, anderhalf jaar geleden bezegelde het koppel hun liefde zelfs met een eerste kindje. Tom en Luigia kregen een zoontje en stellen het volgens zijn vader “heel goed”. De tortelduifjes wonen in een pittoresk havenstadje op het eiland Procida, voor de kust van Napels.

"Hij is goed bezig"

En wat zijn professionele leven betreft, het laatste dat we van Tom hoorden, is dat hij in 2020 een nieuw platform, Caravaggio Media, op poten zette. Met de bedoeling om diverse binnen- en buitenlandse media te voorzien van beeldmateriaal van Belgische evenementen. Volgens zijn vader is het bedrijf nog steeds actief, mogelijk in een andere vorm. “Tom maakt video's voor nieuwswebsites”, vertrouwt Alain Coninx het weekblad toe. “Hij is goed bezig, denk ik. Er wordt toch iets opgebouwd waar hij fier op mag zijn”, denkt hij erover.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws