"Wauw": Anouk Matton maakt indruk met knap vakantiekiekje van haar gezinnetje Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Wauw": Anouk Matton maakt indruk met knap vakantiekiekje van haar gezinnetje

"Wauw": Anouk Matton maakt indruk met knap vakantiekiekje van haar gezinnetje

Anouk Matton vertoeft samen met haar man Dimitri Vegas en hun zoontje London in het zonovergoten Thailand. De blondine deelt nu een mooie gezinsfoto op Instagram en al snel wordt ze overstelpt met lieve reacties van haar fans.

Anouk Matton zullen velen sinds kort beter kennen als Vlinder uit 'The Masked Singer'. Daarnaast is ze ook bekend geworden als dj MATTN. De blondine is al verschillende jaren samen met Dimitri Vegas en in 2017 stapten ze nog in het huwelijksbootje op Ibiza. Bijna twee jaar geleden kregen ze ook een eerste kindje samen.

In de zomer van 2021 kwam hun zoontje London namelijk ter wereld. Met hun drietjes genieten ze nu van wat quality time, want ze zijn zopas vertrokken naar Thailand. Momenteel vertoeven ze op de Phi Phi-eilanden en daar laat Anouk nu wat meer van zien. Zo post Anouk een indrukwekkende foto van hun drietjes. "Hallo Thailand", schrijft ze erbij.

Complimentjes

De volgers van Anouk laten meteen heel wat leuke berichtjes achter. "Zo'n mooie foto", "Perfect family", "Schattig", "Enjoy", "Geweldig", "Knapperds", "Genieten", "Zo zalig", "Knap gezinnetje", "Prachtig, geniet ervan", "Zo schoon" en "Wauwie", klinkt het onder meer in de commentaren.

Populair

Laatste nieuws