"Wauw, de mooiste vrouw ooit!": Maithé Rivera, vriendin van Sean Dhondt, showt bikinilijf

231002seandhondtinstagram
Maithé Rivera vertoefde de afgelopen dagen in de Italiaanse stad Palermo. Daar deed ze ook mee aan de Oceanman, een grote internationale zwemwedstrijd in open water. Maar de vriendin van Sean Dhondt liet zich ook uitgebreid fotograferen in badpak.
Maithé Rivera vormt inmiddels al bijna drie jaar een koppel met Sean Dhondt. Vorig jaar kwamen ze nog in een mediastorm terecht nadat Dag Allemaal beelden had gelekt van een slaande ruzie tussen hen twee. Maar inmiddels lijken de plooien al een tijdje weer gladgestreken. Zo kochten ze eerder dit jaar ook een huis samen. 
Maithé Rivera is ook zeer sportief. Zo doet ze regelmatig mee aan triatlons. Afgelopen weekend zakte ze af naar het Italiaanse Palermo. Daar nam ze deel aan de Oceanman. Maar de blondine had ook een uitgebreide fotoshoot op de planning staan met het kledingmerk Arena.

Beauty

Daarvan deelde ze nu ook enkele beelden op Instagram. Haar volgers zijn alvast erg onder de indruk. “Wat een knappe dame!”, “Prachtig!”, “Beauty!”, “Wauw, wauw, wauw!”, “De mooiste vrouw ooit”, “Wow, zo mooi!”, “Babe!” en “De knapste!”, klinkt het onder meer in de reacties onder de Instagrampost.