"Wauw, wat een prachtvrouw!": Valerie De Booser maakt volgers compleet gek met sensuele vakantiekiekjes Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Wauw, wat een prachtvrouw!": Valerie De Booser maakt volgers compleet gek met sensuele vakantiekiekjes

"Wauw, wat een prachtvrouw!": Valerie De Booser maakt volgers compleet gek met sensuele vakantiekiekjes

Valerie De Booser (43) vertoefde de afgelopen week op vakantie. Op haar Instagrampagina pakt de ex van Koen Wauters nu uit met enkele sensuele vakantiekiekjes.

Het is geen makkelijke week geweest voor Valerie De Booser en Koen Wauters. Hun 18-jarige dochter Zita Wauters werd namelijk het slachtoffer van bodyshaming. Zita deelde de vreselijke verwijten ook op haar Instagram Stories.

"Iemand moet het zeggen, maar wat voor een dik gedrocht ben jij. Serieus, nu al een dubbele kin? En draag geen rokjes meisje ... die zijn niet voor u gemaakt. Je ziet eruit als een olifant op hakken; even lomp en belachelijk", klonk het onder meer. Gelukkig kon Zita wel op heel veel steun rekenen van haar volgers en haar omgeving. Zo kan ze ook altijd terecht bij papa Koen Wauters en mama Valerie De Booser. Die laatste vertoefde de afgelopen week ook op vakantie.

Wondermooie vrouw

Op Instagram deelde Valerie nu ook enkele kiekjes van haar zonovergoten vakantie. "Het zoute water is mijn favoriete haarstylist als kapper Jochen Vanhoudt er niet is", staat er in het onderschrift te lezen. En die kiekjes vallen duidelijk in de smaak bij haar volgers. "Klasse en pure schoonheid", "Wow, zo knap!", "Is en blijft een wondermooie vrouw", "Prachtig en zeer sexy", "Omg!", "Beauty!" en "Wauw, wat een prachtvrouw!", klinkt het onder meer in de vele comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws