"Wauw, zo cool": ex-'Familie'-actrice Alix Konadu showt nieuwe onherkenbare look Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Wauw, zo cool": ex-'Familie'-actrice Alix Konadu showt nieuwe onherkenbare look

"Wauw, zo cool": ex-'Familie'-actrice Alix Konadu showt nieuwe onherkenbare look

Eind november moesten de trouwe ‘Familie’-kijkers afscheid nemen van een geliefd personage. Kato pakte haar koffers en vertrok naar Tenerife. Ook actrice Alix Konadu trok in het echt naar verdere oorden. Ze verliet de reeks om voor haar zieke oma te zorgen in Ghana.

Tijd voor verandering. Meteen na haar exit in ‘Familie’ koos de actrice radicaal voor een nieuwe look. Alix Konadu ruilde haar wilde krullenbos in voor zilveren dreadlocks. Op Instagram viel haar nieuwe kapsel duidelijk in de smaak. Maar nu de lente in het land is, koos de actrice voor een nog opvallendere, kleurrijkere look.

Alix is opnieuw een grote make-over ondergaan. Ze laat haar nieuwe coupe meteen aan haar Instagramvolgers zien. “MEGA HAIR SHOW OFF PHOTO DUMP”, schrijft de bijna onherkenbare actrice onder de fotoreeks. “Ik hou van deze vlechtjes!” Het voormalige ‘Familie’-gezicht wordt overstelpt door complimentjes. “Damn, girl”, “Epic”, “Wauw”, “Prachtig gewoon”, “Zo cool”, “Gorgeous”, “Knappie” en “Dit is het beste ooit”, lezen we tussen de vele vlammetjes in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws