Weduwe van Ivo 'Nonkel Jef' Pauwels getuigt over zijn laatste uren: "Dat is toch één troost die ik heb" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Weduwe van Ivo 'Nonkel Jef' Pauwels getuigt over zijn laatste uren: "Dat is toch één troost die ik heb"

Weduwe van Ivo 'Nonkel Jef' Pauwels getuigt over zijn laatste uren: "Dat is toch één troost die ik heb"

Eind vorige week raakte hartverscheurend nieuws bekend. Acteur Ivo Pauwels, bij het grote publiek vooral bekend als Nonkel Jef, is onverwacht overleden op 85-jarige leeftijd. In Dag Allemaal vertelt zijn echtgenote Diana More (63) openhartig over de laatste dagen van haar man.

Donderdagnacht is Ivo Pauwels ofwel Nonkel Jef helaas overleden in het ziekenhuis. “Hij had een aorta die op springen stond, en dan zijn we naar de spoed gegaan”, vertelt Diana More in Dag Allemaal. “Die hartslagader is normaal 2 cm dik, en bij hem was die al 8,5 cm.” Vorige maand was de acteur trouwens ook al eens met een verdikte aorta op spoed beland. Toen mocht hij al snel weer naar huis. “Maar nu was het plots heel erg.”

“Ze hebben hem vijfenhalf uur geopereerd. ’s Ochtends kreeg ik telefoon dat ik naar het ziekenhuis moest komen, maar dat ik me niet moest haasten, want hij was er al niet meer…”, vervolgt Ivo’s echtgenote. De acteur had nog de hele nacht in coma gelegen. “Maar z'n hart kon het niet meer aan, hebben ze in het ziekenhuis gezegd.”

Afscheid

Hoewel Ivo de laatste weken erg fit was, voelde hij toch dat er iets aan de hand was. “Hij was nu toch al ’n week aan het zeggen dat hij zich niet zo goed voelde. Hij voelde het aankomen”, herinnert Diana zich. “Hij zei: 'Ik ben bijna dood.' Een maand geleden zijn we nog naar het ziekenhuis geweest, hij had pijn in z'n buik. Een maagontsteking, zeiden ze. Tja, die aorta loopt van het hart naar de buik…”

Maar deze keer was de situatie nog een pak ernstiger. “Met de MUG hebben ze hem weggebracht. Ivo besefte de ernst van de situatie”, zegt zijn vrouw. “Hij heeft nog afscheid genomen van mij. Da's toch één troost die ik heb”, aldus Diana.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws