Winnie en Jonah uit ‘Blind Getrouwd’ hebben verrassend nieuws over gezinsuitbreiding Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Winnie en Jonah uit ‘Blind Getrouwd’ hebben verrassend nieuws over gezinsuitbreiding

Winnie en Jonah uit ‘Blind Getrouwd’ hebben verrassend nieuws over gezinsuitbreiding

Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans gaven elkaar in 2020 hun jawoord in ‘Blind Getrouwd’. Hun huwelijk hield van dat seizoen als enige stand. Nu zijn de tortelduifjes gelukkiger dan ooit, zeker na de komst van hun dochtertje Lily. Maar krijgt hun oogappel er binnenkort een broertje of zusje bij?

Negen maanden geleden zijn Winnie en Jonah uit ‘Blind Getrouwd’ voor het eerst mama en papa geworden. Het koppel kreeg op 22 september 2022 een dochtertje. De kleine Lily kwam ter wereld met een keizersnede. “Dat was op voorhand zo gepland, omdat Lily in stuit lag”, vertelt de kersverse mama in Het Laatste Nieuws. “Al bij al was het echt een heel mooie ervaring en achteraf ben ik er ook zeer goed van hersteld.”

Wat niet gepland was, of liever: wat ze voor de voor de bevalling nog niet wisten, was het geslacht van hun kindje, een bewuste keuze van Winnie en Jonah. “Het maakte voor ons ook niet uit”, zegt de ‘Blind Getrouwd’-deelneemster . “Maar wij dachten wel écht dat het een jongen was. Toen de gynaecoloog ons voor de laatste keer vroeg: ‘laatste gok?' reageerden wij vol overtuiging: ‘een jongen!'”

Tweede kindje?

“Dat was een teken”, denkt het koppel erover, want hun meisjesnaam lag al langer vast. Maar wat nu met de jongensnaam die de ouders al in gedachten hadden? Die besluiten ze nog even voor zichzelf te houden. Wie weet krijgt Lily ooit nog een broertje. “Voor het geval er nog een kindje komt... Je weet nooit”, haalt Winnie haar schouders op. Het zou dus zomaar eens kunnen dat hun gezinnetje in de volgende jaren nog groter wordt.

Populair

Laatste nieuws