'Wittekerke'-acteur Nicolas Caeyers kent zijn straf voor verkrachting van minderjarigen: "Schandalig!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Wittekerke'-acteur Nicolas Caeyers kent zijn straf voor verkrachting van minderjarigen: "Schandalig!"

'Wittekerke'-acteur Nicolas Caeyers kent zijn straf voor verkrachting van minderjarigen: "Schandalig!"

Acteur en influencer Nicolas Caeyers (31) kent zijn straf voor het misbruiken van drie jongens tussen de 13 en 15 jaar. Zo krijgt hij een jaar gevangenisstraf met probatie-uitstel. Maar die uitspraak schiet nu bij veel mensen in het verkeerde keelgat.

Nicolas Caeyers moet dan toch niet naar de gevangenis voor het misbruiken van drie minderjarige jongens. Dat meldt Het Laatste Nieuws. De acteur, die zijn carrière begon bij 'Wittekerke', krijgt een jaar gevangenisstraf met uitstel.

De rechtbank veroordeelde hem wegens feiten van verkrachting ten aanzien van twee van de slachtoffers en aanranding van de eerbaarheid ten aanzien van de drie slachtoffers. "Hij gebruikte zijn naambekendheid om nieuwsgierigheid bij de slachtoffers op te wekken. De impact van de feiten op hun seksuele integriteit mag niet onderschat worden", klonk het bij de rechter. De acteur, vooral bekend van zijn rol in 'Galaxy Park', erkende de feiten.

Schandalig

Toch vinden velen nu dat zijn straf wel erg mild is. "Walgelijk is dit gewoon", "Schandalig!", "Waar is het recht in België?", "Wat een beleid!" en "Waar zit het verstand van die rechters", zijn maar enkele van de vele boze reacties op sociale media.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws