Wordt Dana Winner oma? Zangeres onthult groot nieuws na verloving van dochter

230505danawinnerchinoukinstagram
Dana Winner leeft op een roze wolk. In maart maakte ze bekend dat haar dochter, Chinouk, gaat trouwen. Maar heeft de 58-jarige zangeres binnenkort opnieuw reden om de fles te kraken? Wordt ze straks al oma? In Primo onthult ze groot nieuws.
Dana Winner is in de zevende hemel. Haar dochter, Chinouk, en haar vriend, Younes, zijn na vijf jaar verloofd. “Haar verloving is een prachtige mijlpaal en ik heb er alle vertrouwen in dat ze samen een mooie toekomst tegemoetgaan”, denkt de trotse mama erover in Primo. “Mocht ik als moeder ook maar een beetje het gevoel hebben dat die relatie tot mislukken gedoemd zou zijn, zou dat loslaten niet zo makkelijk zijn. Maar ik denk dat Chinouk en Younes heel goed weten waaraan ze beginnen”, besluit de zangeres.
Dana Winner zou er dan ook niet van achterovervallen dat hun gezinnetje vroeg of laat zou uitbreiden. Zeker nu haar dochter binnenkort in het huwelijksbootje stapt, hoopt ze dat die volgende stap niet te lang meer uitblijft. “Eerlijk gezegd droom ik luidop al van kleinkinderen, ja”, geeft ze eerlijk toe. “Ik steek het niet weg: ik kijk nu al enorm uit naar het moment dat Chinouk aankondigt: 'Je wordt oma.' Laat die kleinkinderen dus maar komen!”

Nooit te jong om oma te worden

De boodschap is duidelijk, Chinouk. Je 58-jarige moeder voelt zich duidelijk niet te jong om nu al oma te worden. “Ik voel me daar mentaal helemaal klaar voor”, aldus Dana Winner. “Ik vind dat je eigenlijk nooit te jong bent om grootouder te zijn, zolang je maar een goeie band hebt met je kinderen en kleinkinderen.”