Zes maanden na dood van Nicole: Hugo heeft verrassend nieuws over de liefde

220104NICOLEJOSYHUGOSIGALPHOTONEWS
Een halfjaar geleden stortte Hugo Sigals wereld in. Op 4 november 2022 kwam zijn grote liefde, Nicole Josy, om het leven na een ongelukkige val van de trap. Stap voor stap gaat het beter met de zanger en acteur. Maar geldt dat ook voor de liefde? Hoe staat hij daar nu tegenover?
Nicole en Hugo waren meer dan 50 jaar lang een onafscheidelijk duo. Dan afscheid moeten nemen van je steun en toeverlaat, dat verdriet kom je wellicht nooit te boven. Het is nog vroeg, maar zou de zanger zich ooit weer voor iemand anders dan Nicole kunnen openstellen? “Ik denk het niet”, bedenkt Hugo zich in Dag Allemaal.
“Ik heb niet de behoefte aan iemand anders, wij hebben zo’n mooi liefdesverhaal gehad. Maar zeg nooit nooit”, zegt hij. Eén ding is zeker: “Ik zal altijd vergelijken.” “En die eventuele andere vrouw zal altijd geconfronteerd worden met Nicole”, beseft Hugo. “Die grote foto van ons zal altijd in de living blijven hangen, sorry.”

“Ge moet dat doen”

Laat die liefde voorlopig maar voor wat het is. “’t Klinkt misschien onnozel, maar ik ga me nu focussen op de business”, besluit de zanger, die binnenkort opnieuw muziek gaat uitbrengen. “Voor Nicole was dat afgesloten, voor mij nog niet, dat wist zij. Toen het aanbod voor ‘#LikeMe’ kwam zei ze: ‘Ge moet dat doen.’ Niet: ‘Ge moogt dat doen’”, vertelt Hugo. “Da’s een groot verschil.”