Zijn Brecht en Jolien in verwachting van eerste kindje? ‘Blind Getrouwd’-koppel onthult groot nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zijn Brecht en Jolien in verwachting van eerste kindje? ‘Blind Getrouwd’-koppel onthult groot nieuws

Zijn Brecht en Jolien in verwachting van eerste kindje? ‘Blind Getrouwd’-koppel onthult groot nieuws

Jolien en Brecht zijn zes maanden na hun huwelijk nog steeds gelukkig getrouwd. En blijkbaar heeft het 'Blind Getrouwd'-koppel het ook al uitgebreid gehad over hun kinderwens. Zo hebben Jolien en Brecht zelfs al een naam in gedachten voor hun toekomstige spruit.

Jolien en Brecht beleven een sprookjeshuwelijk. Vanaf moment één voelden de twee een klik en een halfjaar later zijn ze nog steeds dolverliefd op elkaar. Momenteel is het koppel ook volop aan het uitkijken naar een gezamenlijke woonst. Zo zoeken ze een huurwoning tussen Gooik en Kalken.

Maar ook over kinderen hebben ze het al gehad. "Concreet zijn we er nog niet mee bezig. Maar we hebben het er natuurlijk over, want de wens is er bij ons alle twee", vertelt Jolien bij HLN.be. "We hebben zelfs al babynamen vastliggen", onthult de blondine.

Naam dochtertje

"Nu ja, de naam voor een dochtertje ligt vast, voor een zoontje zijn we er nog niet honderd procent uit. Hoeveel kinderen het zullen worden, wachten we nog af. Maar we zullen beginnen bij eentje zeker?", lacht Jolien.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws