Zijn er barsten in de vriendschap? Gert Verhulst reageert voor het eerst op scherpe uithaal van Koen Crucke Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zijn er barsten in de vriendschap? Gert Verhulst reageert voor het eerst op scherpe uithaal van Koen Crucke

Zijn er barsten in de vriendschap? Gert Verhulst reageert voor het eerst op scherpe uithaal van Koen Crucke

Het haalde enkele maanden geleden alle kranten: Walter Baele en Koen Crucke werden na meer dan dertig jaar plots aan de kant gezet bij ‘Samson en Marie’, tot groot ongenoegen van die laatste. Koen haalde meteen fel uit naar Studio 100. Nu laat ook Gert Verhulst voor het eerst van zich horen.

Na het afscheid van Gert bleven zijn trouwe vrienden Alberto (Koen Crucke), Van Leemhuyzen (Walter Baele) en De Burgemeester (Walter De Donder) wel aan boord bij ‘Samson en Marie’. Maar na 33 jaar is voor die eerste twee helaas geen plaats meer. “Er zijn veel nieuwe personages en wij willen ook hen de kans geven om bekend te worden”, besluit Gert op Ment TV. En dat zinde Koen niet. Al heeft de grote Studio 100-baas zelf niets met die keuze te maken.

“Die knopen zijn doorgehakt door verschillende mensen. En ik heb toen gezegd: ‘Doe wat je denkt dat er moet gebeuren’”, legt Gert uit. Maar het vertrek van Alberto is volgens hem nog helemaal niet het einde van een tijdperk. “Die personages blijven voor altijd bestaan. Het figuur Alberto is niet gestorven. Hij kan nog altijd opduiken, maar niet in deze kerstshow”, denkt hij erover.

Vrienden voor het leven

Meer is er volgens Gert niet aan de hand. Integendeel, hij benadrukt dat ze nog steeds heel goede vrienden zijn. “Absoluut. We hebben intussen al veel contact gehad. Vooral via sms, maar we spreken binnenkort zeker af”, aldus de Studio 100-eigenaar.

Populair

Laatste nieuws