"Zo cute!": Sarah De Bie en Wout van Aert delen voor het eerst gezinsfoto met zoontje Jerome Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Zo cute!": Sarah De Bie en Wout van Aert delen voor het eerst gezinsfoto met zoontje Jerome

"Zo cute!": Sarah De Bie en Wout van Aert delen voor het eerst gezinsfoto met zoontje Jerome

Sarah De Bie en Wout van Aert mochten in juli hun tweede kindje verwelkomen, zoontje Jerome. Op Instagram heeft Sarah nu ook voor het eerst een foto gedeeld met hun kersverse spruit.

Sarah De Bie en Wout van Aert leven momenteel op een roze wolk. Zo mochten de twee tortelduifjes op 20 juli hun tweede zoontje verwelkomen. Hij kreeg de naam Jerome. Samen hebben ze al een zoontje van 2,5 jaar, Georges.

Helaas kregen we nog geen foto te zien van de kleine Jerome. Maar daar heeft Sarah nu verandering in gebracht. Zo deelde ze zopas een prachtige gezinsfoto op haar Instagrampagina. Daarop zien we Wout zoontje Jerome vasthouden en Sarah zoontje Jerome.

Mooiste gezinnetje

Hun volgers zijn alvast erg ontroerd door het mooie tafereel. "Het mooiste gezinnetje", "Zo cute!", "Prachtige foto!", "Zo lief!" en "Zoveel liefde", klinkt het onder meer in de reacties onder de wondermooie gezinsfoto.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws