"Zo mooi": Qmusic-presentator Tom De Cock ontroert met prachtig nieuws over pleegzoontje

230530tomdecockinstagram
Qmusic-stem Tom De Cock is troste papa van twee kindjes. In 2014 adopteerden de radiopresentator en zijn echtgenoot, Maarten, een dochtertje, Jasmijn. Bovendien besloot het koppel een tijd terug ook een pleegzoon op te vangen bij hen thuis. Daar maakt Tom nu prachtig nieuws over bekend.
Het pleegzoontje van Tom en zijn man was afgelopen weekend jarig. Twee kaarsjes mocht de schattige jongeman uitblazen. “Je bent nu twee jaar op deze planeet, en het gaat zó goed met je”, laat de radiostem op Instagram weten bij een schattig kiekje van het feestvarken. “Een pracht van een knuffelig karakter, vurig veel energie, een schrandere geest, elke ochtend (vroeg) die passie om weer op ontdekking te gaan”, schrijft hij.
“Wat ben ik content en trots dat Maarten, Jasmijn en ik jou en je mama op dat avontuur mogen vergezellen en steunen”, vervolgt Tom. “Ik ben benieuwd naar alles wat nog komen kan, maar vooral dankbaar voor het hier en nu, voor elke dag dat je ons leven kleur geeft”, rondt hij zijn prachtige boodschap af. “Gelukkige verjaardag, lieve parel van een pleegzoon!”

Toppleegpapa’s

Aan felicitaties voor hun pleegzoontje geen gebrek. Maar ook Toms woorden laten zijn volgers niet koud. “Wauw, zo mooi”, “Respect”, “Pleegzorg is zoiets moois”, “Prachtig wat jullie doen en super dat de mama er ook bij kan zijn en genieten”, “Zoveel liefde, toppleegpapa’s” en “Wat een geluk dat hij bij mensen zoals jullie terechtkan”, willen ze kwijt in de reacties.