"Zo'n knap ventje!": zoontje van Aisha Van Zele en Miguel Dheedene steelt alle harten Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Zo'n knap ventje!": zoontje van Aisha Van Zele en Miguel Dheedene steelt alle harten

"Zo'n knap ventje!": zoontje van Aisha Van Zele en Miguel Dheedene steelt alle harten

Aisha Van Zele, vooral bekend van 'The Sky is the Limit', is in het voorjaar voor het eerst mama geworden. Op Instagram deelt ze nu enkele prachtige kerstkiekjes van haar oogappel.

Aisha Van Zele vond na de dood van Philip Cracco (hij stierf in januari 2020 op 56-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker, red.) opnieuw de liefde bij Miguel Dheedene. Hij is de ex van Tanja Dexters, met wie hij ook een dochtertje heeft Valentina.

In mei werden Aisha en Miguel de trotse ouders van een zoontje, die luistert naar de bijzondere naam Tiger Lee. Hij is inmiddels al bijna zeven maanden oud. Aisha hield nu ook een mooie kerstfotoshoot met haar kleine spruit. “Kerstmagie wordt vermenigvuldigd als je ze deelt met dit kleine wonder van mij. De making-of van Tigertje zijn eerste fotoshoot”, schrijft ze bij de prachtige plaatjes op Instagram.

Modellencontract

Haar volgers zijn alvast helemaal ontroerd door de schattige Tiger Lee. “Zo’n knap ventje!”, “Wat is hij al groot!”, “Wat een knapperd”, “En wanneer tekent hij zijn modellencontract?”, “Prachtig mannetje”, “De schattigste baby” en “Wat een prachtig kindje”, lezen we onder meer tussen de vele reacties onder de Instagrampost.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws