Zware dag voor zanger Christoff: "Veel sterkte in deze moeilijke periode" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zware dag voor zanger Christoff: "Veel sterkte in deze moeilijke periode"

Zware dag voor zanger Christoff: "Veel sterkte in deze moeilijke periode"

Het zijn moeilijke tijden geweest voor zanger Christoff. En dat heeft alles te maken met de slechte gezondheidstoestand van zijn ouders en grootvader. Maar twee jaar geleden moest de zanger ook afscheid nemen van zijn grootmoeder. En dat gemis valt hem nog steeds erg zwaar.

Twee jaar geleden is Christoff helaas zijn grootmoeder verloren op 89-jarige leeftijd. “Lieve meter, ik weet niet waar je nu bent, waarschijnlijk onderweg naar hierboven…”, schreef de schlagerzanger toen op Instagram. “Helaas moet ik je nu loslaten, maar weet dat ik je voor altijd in mijn hart zal dragen. Daar zullen de mooiste herinneringen zitten. Bedankt voor alles wat je voor me hebt gedaan.”

Gisteren was de verjaardag van Christoffs oma. Speciaal voor de gelegenheid staat de zanger even stil bij dit grote verlies. “Lieve meter, vandaag zou jij 91 geworden zijn. We missen je nog elke dag”, schrijft hij bij een prachtig kiekje met zijn grootouders.

Altijd bij je

“Sterkte in deze moeilijke periode”, “Heel veel sterkte en kracht toegewenst”, “Dikke knuffel”, “We leven met je mee”, “Het gemis blijft groot, maar vergeten doe je nooit”, “Herinneringen zullen altijd blijven”, “Koester de mooie momenten” en “Ze kijkt mee van hierboven”, steken Christoffs volgers hem een hart onder de riem. “Alle liefs, liefje”, reageert ook Joe-presentatrice Anke Buckinx.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws