Zware klap voor de Pfaffs: Carmen met spoed opgenomen in ziekenhuis op Mallorca Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Zware klap voor de Pfaffs: Carmen met spoed opgenomen in ziekenhuis op Mallorca

Zware klap voor de Pfaffs: Carmen met spoed opgenomen in ziekenhuis op Mallorca

Wat een deugddoende vakantie moest worden, is uitgedraaid in een groot drama. Carmen Pfaff (67) is in Spanje opgenomen in het ziekenhuis. De vrouw van Jean-Marie Pfaff heeft er een hersenbloeding gekregen. Hun dochter Kelly geeft een update over haar toestand.

Vreselijk nieuws voor de familie Pfaff. Carmen Pfaff is deze week opgenomen in het ziekenhuis in Spanje. Op het vliegtuig naar Mallorca heeft Jean-Marie Pfaffs echtgenote een hersenbloeding gekregen. Meteen na de landing werd ze overgebracht naar een ziekenhuis in de hoofdstad Palma.

“Zoals het er nu naar uit ziet, wijst niets op blijvende letsels”, reageert Kelly Pfaff in Het Laatste Nieuws. “Maar het is nog te vroeg om daarover zeker te zijn. Er wacht haar bovendien een lange revalidatie”, reageert Kelly. Daarom vraagt de familie nu de nodige rust en sereniteit. “Zodat de focus helemaal op het herstel kan liggen.”

Terug naar België

Het incident gebeurde intussen een week geleden en kwam hoogstwaarschijnlijk door het drukverschil op het vliegtuig. Jean-Marie is nog steeds bij zijn echtgenoot in het ziekenhuis, ook hun dochter Debby is intussen naar Spanje gereisd. Carmen wacht nu tot de situatie gestabiliseerd is voor ze gerepatrieerd kan worden naar België.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws