Anderlecht-bestuur geeft op déze opvallende manier hun mening over arbitrage voetbal
voetbal

Anderlecht-bestuur geeft op déze opvallende manier hun mening over arbitrage

Anderlecht-bestuur geeft op déze opvallende manier hun mening over arbitrage

Anderlecht kwam gisteren niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen OH Leuven. Het bestuur was niet te spreken over de beslissingen van scheidsrechter Lardot. En dat leverde enkele opvallende beelden op.

Na de wedstrijd gingen in de spelerstunnel de poppen aan het dansen. Felice Mazzu stapte meteen op de vierde ref af om zijn beklag te doen over een penaltyfout die niet werd gefloten.

Ook CEO Peter Verbeke kwam zijn zegje doen. Hij ging op ostentatieve wijze in discussie met de arbiter. Hij wees ook nog eens duidelijk naar zijn horloge, verwijzend naar het aantal minuten toegevoegde tijd. Dat was naar zijn mening veel te weinig.

Wouter Vandenhaute verscheen ook plots bij de scheidsrechter. Al is het een raadsel wat die te melden had. Kopzorgen zal de voorzitter wel hebben, want Anderlecht staat na dit gelijkspel en een 1 op 9 nu pas achtste in het klassement.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws