De Bruyne krijgt verrassend cadeau van zijn medespelers voetbal
voetbal

De Bruyne krijgt verrassend cadeau van zijn medespelers

De Bruyne krijgt verrassend cadeau van zijn medespelers

Kevin De Bruyne schitterde gisteren met Manchester City tegen Sevilla met 0-4. Een goed begin aan de Champions League-campagne dus. Daarnaast viel de kijkers iets bijzonders op bij de bekendmaking van de opstelling van de Citizens.

Deze wedstrijd was namelijk de eerste keer dit seizoen dat Kevin De Bruyne mocht aantreden als kapitein. De 31-jarige Rode Duivel kreeg het vertrouwen van zijn coach en spelers.

Normaal gezien draagt Ilkay Gündogan de kapiteinsband, maar die startte op de bank. Manchester City heeft trouwens een speciale manier om hun aanvoerders te kiezen:

Aan het begin van het seizoen wordt aan elke speler gevraagd wie zij zouden kiezen als kapitein én als vice-kapitein. Zo is er absoluut geen discussie mogelijk over wie de eer op zich mag nemen. De Bruyne eindigde dit jaar dus tweede in de stemming en zal dus waarschijnlijk nog vaker als aanvoerder starten, indien Gündogan op de bank begint.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws