Déze speler blijft tegen zijn zin bij Club Brugge (en het is niet Vanaken) voetbal
voetbal

Déze speler blijft tegen zijn zin bij Club Brugge (en het is niet Vanaken)

Déze speler blijft tegen zijn zin bij Club Brugge (en het is niet Vanaken)

De transferperiode kende vele succesvolle toptransfers. Maar er is ook een keerzijde aan de medaille, want vele spelers zien hun droom aan diggelen vallen wanneer een deal op het laatste moment toch niet door gaat. Bij Club Brugge kennen ze dat maar al te goed.

Hans Vanaken zag zijn transfer naar West Ham in rook opgaan nadat er geen overeenkomst gesloten kon worden met Club Brugge. Maar nu blijkt er nog een andere speler bij blauw-zwart te zijn die momenteel binnensmonds loopt te vloeken.

Het Laatste Nieuws laat weten dat Brandon Mechele baalt als een stekker omdat zijn vertrek naar Bologna niet kon doorgaan. De aanbieding lag op tafel, maar werd simpelweg afgewezen door Club Brugge.

Wellicht zal de centrale verdediger nu weinig speelminuten krijgen bij de landskampioen, aangezien Dedryck Boyata wellicht zijn plekje in het basiselftal zal innemen. De trein naar een degelijke buitenlandse ploeg passeerde misschien maar één keer voor Brandon Mechele.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws