Hans Vanaken verschijnt mogelijk aan de aftrap tegen Italië voetbal
voetbal

Hans Vanaken verschijnt mogelijk aan de aftrap tegen Italië

Hans Vanaken verschijnt mogelijk aan de aftrap tegen Italië

De Rode Duivels zijn in aanloop naar de kwartfinale tegen Italië niet vrij van zorgen. Er is onduidelijkheid over de beschikbaarheid van Kevin De Bruyne en Eden Hazard. Als zij niet fit geraken, moet Roberto Martínez een oplossing uit zijn mouw zien te schudden.

Tegen Portugal kwam Dries Mertens op het veld in plaats van De Bruyne. Geen succes. De aanvaller van Napoli kon de rol van De Bruyne niet invullen en speelde een onopvallende tweede helft.

Aangezien die wissel niet goed uitpakte, is de kans reëel dat Martínez tegen Italië met een andere optie op de proppen komt. De Bruyne vervangen is zeer moeilijk, maar de bondscoach zou wel kunnen opteren voor iemand die op het middenveld balvaster is dan Mertens.

"Alles zal minder zijn"

"Wié zet Martínez dan wél op de positie van De Bruyne? Mertens mislukte tegen Portugal, Carrasco is een spits. Praet? Chadli? Vanaken?", vraagt journalist Stephan Keygnaert zich af in Het Laatste Nieuws. "Alles zal minder zijn dan Kevin De Bruyne en een grote impact hebben op het functioneren en de balans van het elftal."

Op het middenveld heeft Martínez niemand die ook maar in de buurt komt van De Bruyne, dat is duidelijk. De vraag is dan ook: durft onze bondscoach het in een kwartfinale op een EK aan om voor een gelijkaardig profiel als KDB, maar wel met veel minder kwaliteiten, te kiezen? Afwachten...

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws