Hoe stomen Rode Duivels zich klaar op EK in Duitsland? VTM volgt hen op de voet in dit nieuwe programma voetbal
voetbal

Hoe stomen Rode Duivels zich klaar op EK in Duitsland? VTM volgt hen op de voet in dit nieuwe programma

Hoe stomen Rode Duivels zich klaar op EK in Duitsland? VTM volgt hen op de voet in dit nieuwe programma

Volgend jaar vindt in Duitsland het Europees Kampioenschap voetbal plaats. Daarvoor hopen de Rode Duivels zich uiteraard ook te kwalificeren. En hun weg naar het EK kan je vanaf nu volgen via de fonkelnieuwe VTM GO Shortie 'Believe'.

Hoe stomen de Rode Duivels zich klaar voor de kwalificatiecampagne van het EK 2024 in Duitsland? Welke emoties gaan er door hen heen bij het gejuich van de vele supporters? En hoe belangrijk is de kracht van samenhorigheid? In de gloednieuwe VTM GO Shortie 'Believe', in samenwerking met De Koninklijke Belgische Voetbalbond, kom je het allemaal te weten.

Heel wat (ex)-Rode Duivels vertellen er onder meer over hun passie voor de ploeg. Zo komen onder andere Dodi Lukebakio, Eden Hazard, Johan Bakayoko, Amadou Onana, Jan Vertonghen en enkele enthousiaste supporters aan het woord. De eerste aflevering van 'Believe' is inmiddels al te bekijken op VTM GO. De tweede aflevering is vanaf 7 september beschikbaar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws