Jan Vertonghen reageert voor het eerst op confrontatie met De Condé: "Veel zaken gebeurd" voetbal
voetbal

Jan Vertonghen reageert voor het eerst op confrontatie met De Condé: "Veel zaken gebeurd"

Jan Vertonghen reageert voor het eerst op confrontatie met De Condé: "Veel zaken gebeurd"

Het kwam gisteravond tot een serieuze aanvaring tussen Anderlecht-kapitein Jan Vertonghen en Genks 'Head of Football' Dimitri de Condé. Er kwam zelfs wat duw- en trekwerk aan te pas. Op X, het vroegere Twitter, heeft Vertonghen nu ook gereageerd op het voorval.

De match van Anderlecht tegen Genk zindert nog na. En dan vooral de aanvaring tussen Dimitri de Condé en Jan Vertonghen. De Dondé raakte na afloop in de clinch met de aanvoerder van Anderlecht omdat hij "tot twee keer toe een speler van Genk een rode kaart wilde aansmeren".

"Ik heb hem gezegd dat ik het niet begrijp dat hij met zijn ervaring en op zijn leeftijd dit soort fratsen nodig heeft", aldus De Condé achteraf. "Wat hij enkele keren heeft gedaan, was pure matennaaierij. Daar kan ik echt niet tegen. Vertonghen lachte me uit en gaf me daarna een stevige duw. Dat pik ik niet, hij moet zijn handen thuishouden", aldus De Dondé.

Kous af

Toch lijken de plooien opnieuw gladgestreken. Zo reageerde Jan Vertonghen op X op het voorval. "Er zijn gisteren in de emotie tijdens en na de wedstrijd veel zaken gebeurd die niet hadden moeten gebeuren, ook langs mijn kant. Ik heb met Dimitri de Condé gesproken, de kous is af", aldus de Anderlecht-kapitein.

Jan Vertonghen reageert voor het eerst op confrontatie met De Condé: "Veel zaken gebeurd"
Bron: X
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws