"Roberto Martinez moet vertrekken als bondscoach" voetbal
voetbal

"Roberto Martinez moet vertrekken als bondscoach"

"Roberto Martinez moet vertrekken als bondscoach"

De kritiek op bondscoach Roberto Martinez neemt toe na de uitschakeling van de Rode Duivels in de kwartfinales van het EK tegen Italië. Er zijn analisten die vinden dat hij moet opstappen.

Martinez blijft halstarrig vasthouden aan het 3-4-2-1-systeem. sinds het succesvolle WK werd er nooit gekozen voor een andere variant. "Hij is een goede trainer, maar geen winnende trainer", zegt analist Nordin Jbari.

"En jammer genoeg zal hij moeten vertrekken want hij is koppig. Hij verandert maar niets aan zijn systeem met drie achterin. Toen Kompany stopte zei ik al dat hij moest teruggrijpen naar een systeem met vier verdedigers."

"Ik denk dat we van coach moeten wisselen"

"Nu is er geen leider en weten ze niet wanneer ze moeten pressen", vervolgt Jbari. "Ook voor spelers als Meunier en Carrasco is het moeilijk geworden in dit systeem."

"Ik denk dus dat we van coach moeten wisselen, iemand die ondanks een goede ploeg ook kansen geeft aan jongeren", stelt Jbari.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws