Rode Duivel Jan Vertonghen ontsnapt nipt aan groot drama

230925janvertonghenphotonews
Afgelopen zondag nam Anderlecht het op tegen aartsrivaal Club Brugge. Helaas is die match, die eindigde op 1-1, vooral voor Anderlecht een waar slagveld geworden. Zo moesten verschillende voetballers het veld verlaten met een blessure. Jan Vertonghen ontsnapte dan weer aan een drama.
Thomas Delaney is sowieso een tijdje out nadat hij erg slecht neerkwam tijdens een duel. Volgens coach Brian Riemer zou hij een armbreuk opgelopen hebben. Maar de coach zag nog een Deen uitvallen. Zo moest ook Kasper Dolberg nog voor de rust de wedstrijd staken.
"Ik vrees voor een verrekking en hopelijk is het geen spierscheur", klonk het bij Riemer na de wedstrijd. "Op twee minuten tijd verloren we twee internationals, dat was een klap voor mijn team." Gelukkig hadden ze niet alleen maar pech.

Geen blessure

Zo is Jan Vertonghen er met de schrik van afgekomen. De Club-verdediger Kyriani Sabbe viel in een duel met zijn volle gewicht op de knie van de Rode Duivel. Daardoor maakte het been van Vertonghen een zeer lelijke plooi. Maar gelukkig hield de verdediger van paars-wit daar niets aan over.