Tessa Wullaert pakt uit met bloedhete foto's in bikini: "Wauw, tijger!"

230109tessawullaertphotonews
Tessa Wullaert is zonder twijfel al jarenlang een van de sterkhouders van de Red Flames. Op Instagram pakt de 30-jarige voetbalster nu uit met enkele prachtige bikinikiekjes.
Tessa Wullaert is natuurlijk bekend van de Red Flames, maar ook in clubverband speelde ze al bij een aantal topploegen. Zo was ze onder meer al actief bij Wolfsburg, Manchester City en RSC Anderlecht. Met Anderlecht won ze ook twee landstitels en de beker.
Vorig seizoen trok de 30-jarige aanvalster naar het Nederlandse Fortuna Sittard, waar ze momenteel nog steeds aan de slag is. Op Instagram laat de voetbalster zich nu van een heel andere kant zien. Zo deelde Wullaert zopas enkele zwoele bikinikiekjes op haar sociale media.

Beauty

“Momenteel regent het, dus hier komt de zon”, staat er in het onderschrift te lezen. Haar volgers zijn alvast erg onder de indruk en overladen de Red Flame met complimenten. “Tijger!”, “Topfoto’s!”, “Wauw!”, “Grrrr...”, “Wow, supermooi!”, “Amai, zo’n figuurtje!”, “Je ziet er prachtig uit!” en “Beauty!”, klinkt het onder meer in de comments onder de foto.