Jill Peeters waarschuwt: "Dan komen we wéér in een stormdepressie terecht" Weer
Weer

Jill Peeters waarschuwt: "Dan komen we wéér in een stormdepressie terecht"

Jill Peeters waarschuwt: "Dan komen we wéér in een stormdepressie terecht"

De vriesdagen zijn nu definitief voorbij. De dag startte vandaag grijs en regenachtig, maar in de loop van de namiddag komt daar gelukkig verandering in vanaf de kust, "met een matige wind in het binnenland en een krachtige wind aan zee", aldus weervrouw Jill Peeters.

"De storm 'Isha' die vooral over de Britse eilanden trekt en vooral daar voor veel problemen zal zorgen, maar wij krijgen daar het staartje van mee, tijdens deze nacht met harde rukwinden", aldus Jill Peeters.

"Dindag het omgekeerde. Dan beginnen we droog met opklaringen maar later komt dan een volgende stormdepressie doorheen de Britse eilanden en ook dan krijgen wij opnieuw dat staartje mee, met opnieuw meer wind en regen."

"Woensdag in de latere namiddag zie ik het weer uitklaren. Droog weer op woensdagnamiddag én donderdag. Vrijdag komt er een zwakke storing langs met enkele buien, maar geen grote neerslaghoeveelheden."

"Gemiddeld blijft het deze week tussen een 10 en 12 graden overdag. Een beetje zachter dan normaal voor de tijd van het jaar."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws