HET WEER - Zware onweersbuien, daarna een pak kouder Weer
Weer

HET WEER - Zware onweersbuien, daarna een pak kouder

HET WEER - Zware onweersbuien, daarna een pak kouder

Vandaag begint met ochtendgrijs en ontwikkelt zich tot een half- tot zwaarbewolkte dag. In de namiddag nemen de buien toe, met de kans op stevig onweer, vooral in de provincies nabij de Franse grens en later ook in het noorden en het centrum.

Deze buien kunnen gepaard gaan met hagel en aanzienlijke neerslag in korte tijd. Temperaturen variëren van 14 tot 23 graden, afhankelijk van de regio, met een matige wind uit westelijke richtingen.

Vanavond blijft het overwegend bewolkt met aanhoudende regen en kans op onweer, vooral in Vlaanderen. De nachttemperaturen dalen naar 6 tot 12 graden, met een vrij krachtige zuidwestenwind.

Vrijdag klaart het op na wat ochtendregen in het noorden, met middagtemperaturen die dalen naar een koelere 11 tot 16 graden. De wind, eerst krachtig, neemt later af. Zaterdag start zonnig maar bewolking neemt toe tegen de avond, met temperaturen tussen 13 en 18 graden.

Zondag tot en met dinsdag blijven wisselvallig, met een mix van opklaringen en perioden van buien. Temperaturen stabiliseren rond 13 tot 18 graden. Woensdag blijft licht wisselvallig met mogelijke lokale buien en maxima tot 17 graden.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws