Opnieuw zeer warme week in aantocht? "Dan stijgen de temperaturen opnieuw richting 25 graden" Weer
Weer

Opnieuw zeer warme week in aantocht? "Dan stijgen de temperaturen opnieuw richting 25 graden"

Opnieuw zeer warme week in aantocht? "Dan stijgen de temperaturen opnieuw richting 25 graden"

Officieel is het al een week herfst, maar daar hebben nog maar bitter weinig van gemerkt. En ook dit weekend en volgende week wordt het regelmatig zeer mooi weer volgens het KMI.

"Vrijdag start bewolkt met af en toe lichte regen over het westen van het land. Elders zijn er dan nog opklaringen aanwezig. In de loop van de dag dikt ook over het oosten de bewolking aan met soms wat lichte regen. In de namiddag, aan de achterzijde van de regenzone, ontwikkelen er zich opnieuw brede opklaringen vanaf de kust. De maxima zijn gelijkaardig en liggen tussen 18 graden in de Ardennen tot 21 of 22 graden in het centrum."

"Zaterdag wordt het, na het optrekken van het ochtendgrijs, vrij zonnig met soms veel hoge wolkensluiers. De maxima schommelen tussen 15 graden op de Hoge Venen en 19 graden elders. Zondag blijft het mooi met vrij veel zon en soms wat hoge bewolking. De maxima schommelen op de meeste plaatsen tussen 20 en 23 graden."

Volgende week

"Ook maandag blijft het vrij mooi, alhoewel er in de westelijke helft van het land stilaan meer wolken opduiken en er daar in de namiddag een spatje regen kan vallen. Het is zeer zacht met maxima tussen 22 en 25 graden. Dinsdagochtend is het zwaarbewolkt en trekt een storing met lichte regen van west naar oost door het land. Daarachter wordt het wisselend bewolkt en is er kans op enkele buien. De maxima schommelen tussen 16 en 19 graden. Woensdag is het wisselend bewolkt met kans op buien. De maxima schommelen dan tussen 14 en 17 graden bij een matige tot vrij krachtige westen- tot noordwestenwind. Donderdag verwachten we opnieuw droog, rustig en vrij zonnig weer. De maxima schommelen tussen 15 en 18 graden."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws