Opvallend: Dit weer wordt het bij de start van het nieuwe schooljaar Weer
Weer

Opvallend: Dit weer wordt het bij de start van het nieuwe schooljaar

Opvallend: Dit weer wordt het bij de start van het nieuwe schooljaar

Tijdens de laatste dagen van de vakantie blijft het erg zonnig, met temperaturen die kunnen oplopen tot 27 graden. Maar hoe start het nieuwe schooljaar?

Donderdag is het 1 september en gaan er weer duizenden kinderen naar school. Dat zal volgens het KMI gebeuren onder een stralende zon. We hebben nu al maanden mooi weer en dus ook het nieuwe schooljaar start onder de zon.

Donderdag is het opnieuw droog en zonnig met wat hoge wolkenvelden en geleidelijk ook enkele onschuldige stapelwoken. De maxima liggen tussen 22 en 27 graden bij een matige oostenwind. In de kuststreek ontwikkelt zich een noordoostelijke zeebries in de namiddag.

Vrijdag blijft het droog met zon en geleidelijk meer hoge wolkenvelden. Op het einde van de dag wordt de atmosfeer onstabieler vanaf de Franse grens en vergroot de kans op buien, mogelijk met onweer. De maxima schommelen tussen 21 en 26 graden. Er waait een matige oostenwind.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws