Weerman Bram Verbruggen doet straffe onthulling: "Zo lang blijft het zeker nog droog" Weer
Weer

Weerman Bram Verbruggen doet straffe onthulling: "Zo lang blijft het zeker nog droog"

Weerman Bram Verbruggen doet straffe onthulling: "Zo lang blijft het zeker nog droog"

Het is mooi weer, maar echt warm is het helaas niet. De reden is de wind die uit het noordoosten komt, zo vertelt VRT-weerman Bram Verbruggen.

"Dat zal de komende dagen zo blijven", zegt Verbruggen. "Zowel deze week als de week nadien krijgen we wellicht nog altijd droog weer. Op die manier komen we bijna aan een maand met bijna kurkdroog weer."

Vandaag is het wat minder warm door de stevige noordoostenwind. "Ook morgen krijgen we temperaturen rond de 19 graden. Er is opnieuw een goed voelbare wind en er zullen meer wolkenvelden zijn. Het zijn wat lage wolken, dus het geeft een minder zonnig gevoel."

Warmer

Vanaf woensdag zal er weer meer zon zijn. "Woensdag en donderdag wordt het ook warmer, met temperaturen tot 23 graden. Er zal wel weer die goed voelbare wind uit het noordoosten zijn. Ook de rest van de week blijft het kurkdroog en best aangenaam met veel zon."

2 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws