Weerman Frank Duboccage heeft zeer slecht nieuws voor dit weekend: "Het ziet er niet goed uit"

231115frankduboccagevtm
Op woensdag hebben eindelijk nog eens kunnen genieten van droog en zonnig herfstweer. Maar welk weer krijgen we de volgende dagen? VTM-weerman Frank Duboccage heeft helaas geen goed nieuws te melden.
"Vandaag bepaalt een depressie met een storing het weer. We beginnen nog droog, maar in de loop van de dag gaat de regen van zuidwest naar noordoost over het land schuiven. En dan kan het dus opnieuw fel gaan regenen, zeker in het centrum en het oosten. Het wordt 9 graden", aldus de VTM-weerman.
"Vrijdag krijgen we dan enkele buien over ons heen, maar het is wel iets droger dan donderdag. We krijgen opnieuw 9 graden. Het weekend ziet er helaas niet goed uit, met zaterdag veel regen vanaf het zuidwesten bij 10 graden. Zondag gaat het flink waaien en dat niet alleen, we gaan ook een portie buien over ons heen krijgen. Het wordt wel eventjes een pak zachter, met 13 graden."

Herfstachtig

"Volgende week verandert er nog altijd niets en blijft het herfstachtig. Ook maandag mogen we regen verwachten, dus ook dan zal het nat zijn. Dinsdag krijgen we ook enkele buien. De temperaturen schommelen dan tussen de 9 en 10 graden", besluit Frank Dubboccage.