Welk weer krijgen we volgende week? Sabine Hagedoren heeft zowel goed als slecht nieuws Weer
Weer

Welk weer krijgen we volgende week? Sabine Hagedoren heeft zowel goed als slecht nieuws

Welk weer krijgen we volgende week? Sabine Hagedoren heeft zowel goed als slecht nieuws

We zijn helaas nog niet helemaal verlost van de sterke wind. Bovendien blijft het bijzonder wisselvallig. Al wordt het volgens Sabine Hagedoren vanaf volgende week dinsdag wel opnieuw rustiger.

"Ook vandaag en begin volgende blijft er heel wat wind staan en blijven we in het wisselvallige weer zitten. Daar hoort af en toe ook neerslag bij. Zo krijgen we zondag opnieuw buiig weer met redelijk wat wind bij temperaturen rond de 11 graden", aldus de VRT-weervrouw.

"Ook voor maandag krijgen 11 à 12 graden. We krijgen dan ook heel wat wolken en het zal dan ook vaak regenen. Dinsdag kan er ook heel wat neerslag vallen, vooral na de middag. En dan krijgen we temperaturen van rond de 10 graden. Maar vanaf dinsdag wordt het ook opnieuw rustiger", zegt Sabine.

Wisselvallig met opklaringen

"Voor de rest van de week blijft het wisselvallige. Woensdag blijft het nog grotendeels droog bij 9 graden. En voor donderdag, in de loop van de dag, zijn er dan wat meer opklaringen. De maxima blijven in de buurt van 9 à 10 graden schommelen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws