'André Hazes verliest alle controle, Monique Westenberg doodsbenauwd' Wielrennen
Wielrennen

'André Hazes verliest alle controle, Monique Westenberg doodsbenauwd'

'André Hazes verliest alle controle, Monique Westenberg doodsbenauwd'

Het gaat niet goed met André Hazes Junior. Hij zou een zware terugval kennen. Dat laat Yvonne Coldewijer weten.

André heeft zich in het uitgaansleven gestort. Hij wordt vaak aan de zijde van Wesley Sneijder gespot en is volop aan het roken en dinken. “Hij heeft het lang volgehouden, maar – en dat is heel vervelend en niet leuk om dit een scoop te noemen – André is teruggevallen en het is heel erg verdrietig”, vertelt Coldewijer nu.

"Sinds enkele weken is hij toch weer gezwicht en drinkt hij in ieder geval weer tot hij laveloos is", gaat Yvonne verder. "Je weet dat op het moment dat iemand een cokeverslaving heeft en die persoon gaat drinken… Dat is letterlijk een kwestie van tijd voor iemand weer het snuiven oppakt, zo niet dezelfde avond nog.”

Daarnaast zou André ook een gokverslaving hebben opgelopen. Hij overweegt ook een drastisch besluit. "Ik denk, omdat daar eerder al plannen voor zijn gemaakt, dat Rachel bezig is met het overtuigen van André dat Monique uit dat huis moet.”

“Het lijkt nu allemaal alsof ik alles suggereer, maar geloof me: er zijn dingen die ik weet waardoor ik dit aannemelijk vind. Ik zeg je: binnen nu en een paar maanden wordt aangekondigd dat ze gaan verhuizen. Monique is heel gestresst op dit moment, omdat ze geen inkomen meer heeft", klinkt het nog.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws