Dat is schrikken voor Marco Borsato: 'Leontine had relatie met andere man' Wielrennen
Wielrennen

Dat is schrikken voor Marco Borsato: 'Leontine had relatie met andere man'

Dat is schrikken voor Marco Borsato: 'Leontine had relatie met andere man'

Leontine Ruiters heeft volgens insiders haar relatie met de Nederlandse zanger Marco Borsato verbroken. Het resultaat van een opeenstapeling aan bedrog.

Alweer moet Leontine Ruiters met hartenpijn toekijken hoe haar ex-man Marco Borsato door Vlaanderen en Nederland uitgespuwd wordt. In juni 2021 lijkt het erop dat de twee de toekomst die ze 24 jaar geleden voor ogen hadden toch nog een kans wilden geven. Maar helaas voor Leontine blijft ze nu, opnieuw, alleen achter.

Failliet 

In 1998 geeft Leontine haar ja-woord aan de immens populaire zanger Marco Borsato. De twee lijken perfect op dezelfde golflengte te zitten en dromen van een lang en gelukkig huwelijk.

Na acht jaar gelukkig gehuwd wordt Leontines liefde voor Marco zwaar op de proef gesteld. Tijdens een vriendinnenvakantie in Barcelona krijgt Leontine een beeld voor ogen dat levenslang op haar netvlies gebrand zal staan. Ze krijgt er namelijk intieme foto’s van Marco en zijn secretaresse te zien, innig kussend in een skilift en in elkaars armen liggend bij de après-ski. Ondanks haar woede en groot verdriet geeft Leontine Marco toch nog een kans.

Maar in 2009 hangt er opnieuw een donkere wolk boven de hoofden van het koppel. Het artiestenbedrijf van Marco, ‘The Entertainment Group’, wordt failliet verklaard en verliest maar liefst 5 miljoen euro door het wanbeleid van een van de bestuurders. Het faillissement weegt zwaar door op hun relatie, maar Leontine bijt door en steunt haar man elke dag opnieuw.

Otto 

De twee lijken in die periode sterker dan ooit, maar in datzelfde jaar wordt Leontine opnieuw bedrogen, iets dat ze pas tien jaar later zou ontdekken. Pianiste Iris Hond zou deze keer Marco’s nieuwe verovering zijn. Hoewel deze ontdekking de gemoederen in Nederland zwaar doet oplaaien, kiest Leontine ervoor om haar belofte die ze in 1998 maakte te behouden.

De geruchtenmolen rond Marco’s affaires blijft draaien, en steeds meer namen duiken op. En zo bewijst Leontine in 2020 toch limieten te hebben, en beslist ze om te scheiden van de zanger. In datzelfde jaar begint ze een kortstondige relatie met modemagnaat Otto Klein, de ‘George Clooney van het Gooi’. En zo wordt Leontines liefdesverdriet getemperd door de charmes van Otto.

Al snel komt Marco opnieuw in beeld, en doet hij er alles aan om Leontine opnieuw te veroveren. Leontine kan Marco niet vergeten, en beslist om hem, voorzichtig, een nieuwe kans te geven. De twee houden er een tijdlang een latrelatie op na, en Leontine beslist om Marco toch terug te nemen.

'TVOH'

De twee zijn dolgelukkig, en Leontine noemt zichzelf zelfs een verliefde puber. Ze is ervan overtuigd dat Marco zijn misstappen uit het verleden beseft, en dat hij van nu af aan alleen voor haar kiest. Bovendien probeert ze zijn escapades te begrijpen. “Hij koos een andere weg. Een verkeerde weg, dat vindt hij zelf ook, een beetje dom, maar we blijven allemaal mensen”, vertelt ze overtuigend.

Op dat moment weet Leontine niet wat haar boven het hoofd hangt, en ik welke storm maanden later terecht zal komen. Nogmaals wordt Leontine geconfronteerd met vreselijk nieuws en wordt dat ene oud zeer weer opgeroepen. Marco wordt ervan beschuldigd minderjarigen te hebben betast tijdens zijn ‘The Voice of Holland’-periode.

Leontine zou nu voor de tweede keer een punt hebben gezet achter hun relatie. Volgens insiders is het deze keer gemeend aangezien Marco zijn trouwring al heeft vervangen door de Borsato-gezinsring. Daarnaast beweren diezelfde insiders dat Leontine nooit meer iets met haar man te maken wil hebben. Zou het hoofdstuk Borsato dan uiteindelijk voor altijd afgesloten zijn?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws