‘Harteloos’ Jumbo-Visma staalhard veroordeeld: Remco Evenepoel reageert op déze manier Wielrennen
Wielrennen

‘Harteloos’ Jumbo-Visma staalhard veroordeeld: Remco Evenepoel reageert op déze manier

‘Harteloos’ Jumbo-Visma staalhard veroordeeld: Remco Evenepoel reageert op déze manier

In de Ronde van Spanje zijn de renners maandag toe aan een welverdiende rustdag. Het was weer een week vol sensatie, met afgelopen weekend de ineenstorting én wederopstanding van Remco Evenepoel.

In etappe 14 - de rit die Remco kon winnen - kregen er enkele Jumbo-Visma verzorgers de volle lading over zich heen. Evenepoel was op pad met Romain Bardet, die beiden geen bedreiging meer vormden in het klassement.

Ondanks de extreme hitte negeerden er twee opeenvolgende Jumbo-verzorgers een verzoek van de Fransman om water. De werknemers van de Nederlandse wielerformatie kregen onder meer op de sociale media heel wat kritiek over zich heen.

Lees verder onder de video

Zondag was Evenepoel opnieuw mee in de vlucht en werd hij uiteindelijk vierde, na Costa, Kämna en Buitrago. Het was weer een snikhete dag en nu was het Buitrago die bij een Soudal Quick-Step medewerker om water vroeg en wél een bidon kreeg, nadat Remco zelf het teken deed naar zijn verzorger. Het enige gepaste antwoord op de volgens velen harteloze Jumbo-verzorgers.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws