Jumbo-Visma is niet onder de indruk van uitgekookt ‘dwarsboomplan’ van Remco Evenepoel Wielrennen
Wielrennen

Jumbo-Visma is niet onder de indruk van uitgekookt ‘dwarsboomplan’ van Remco Evenepoel

Jumbo-Visma is niet onder de indruk van uitgekookt ‘dwarsboomplan’ van Remco Evenepoel

Remco Evenepoel heeft laten weten dat hij mogelijk een alliantie wil vormen met andere klassementsrenners om het Jumbo-Visma blok te verschalken.

De wereldkampioen tijdrijden hoopt dat renners als Ayuso en Mas het samen met hem tegen Jumbo op willen nemen. Bij Sporza liet Jumbo-Visma ploegleider Grischa Niermann weten dat ze niet geloven in het ‘dwarsboomplan’ van Evenepoel.

“Ik denk niet dat de concurrentie de krachten zal bundelen om onze gele kopstukken te kunnen counteren.” De ploegleider gelooft er dus niet in dat Movistar en UAE willen samenwerken met Soudal Quick-Step om hen te verschalken.

“Ik denk niet dat 21 ploegen vandaag de koppen bij elkaar steken over hoe ze ons samen kunnen verslaan. Dat zullen ze allemaal individueel willen!”, concludeert Niermann. De ploegleider verwacht dus dat het een strijd tussen de ploegen zal worden, en níet Jumbo tegen de rest.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws