Jumbo-Visma neemt geen blad voor de mond na EK tijdrijden: "Er is werk aan de winkel" Wielrennen
Wielrennen

Jumbo-Visma neemt geen blad voor de mond na EK tijdrijden: "Er is werk aan de winkel"

Jumbo-Visma neemt geen blad voor de mond na EK tijdrijden: "Er is werk aan de winkel"

Wout van Aert eindigde afgelopen woensdag als derde op het EK tijdrijden. De Brit Joshua Tarling stak er met kop en schouders bovenuit en eindigde 43 seconden voor Van Aert en 42 voor Stefan Bissegger. Nu heeft Mathieu Heijboer, performance manager bij Jumbo-Visma, ook gereageerd op op de tijdrit van Wout van Aert.

Hoewel Van Aert pas derde eindigde op het EK tijdrijden zijn ze bij Jumbo-Visma tevreden over zijn tijdrit. "Ik denk dat Wout een goede tijdrit gereden heeft. Er waren na het WK toch wel wat twijfels, maar ik denk dat hij hier gewoon een prima tijdrit neerzet", zegt Heijboer bij In de leiderstrui.

"De echte analyse moet nog volgen, maar ik vond dat hij in de moeilijke omstandigheden met veel wind goed deed. Hij bleef prima in positie rijden, dus hij zal hier met een beter gevoel weggaan dan op het WK", aldus Heijboer.

Ander niveau

Maar ze beseffen ook dat ze het steeds meer moeten opnemen tegen het nieuwe, jonge geweld, zoals de 19-jarige Joshua Tarling. "Met wat hij hier laat zien, toont hij wel een ander niveau dan de rest. Hij tilt het weer naar een nieuw niveau, dus er is werk aan de winkel voor ons", besluit Heijboer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws