Lotte Kopecky onthult haar verrassende doelen voor 2024 Wielrennen
Wielrennen

Lotte Kopecky onthult haar verrassende doelen voor 2024

Lotte Kopecky onthult haar verrassende doelen voor 2024

Lotte Kopecky is zich ervan bewust dat 2023 op sportief vlak moeilijk te evenaren zal worden. Maar dat betekent natuurlijk niet dat ze niet gemotiveerd is om er opnieuw het beste van te maken.

Dinsdag liet ze nog eens van zich horen bij Het Nieuwsblad, dat haar wist te strikken voor een uitgebreid interview. Daar hadden ze het onder meer over haar ambities voor volgend seizoen: “Ik kan mezelf wel wat nieuwe doelen stellen voor volgend jaar.”

Dat de Olympische Spelen haar hoogtepunt moet worden is natuurlijk geen verrassing, maar de andere koers die ze noemt is dat tocht wel: “k hoop Luik-Bastenaken-Luik te rijden en natuurlijk zijn de Spelen een groot doel. Maar ik ben ook wel realistisch… ”

“Een jaar als nu, waarin alles op zijn plaats valt, dat gaat zich echt niet snel opnieuw voordoen”, sluit de meervoudige wereldkampioene van Glasgow af. “En we mogen het al zeker niet zomaar normaal vinden!”

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws