Marianne Vos deelt twee maanden na operatie opvallend nieuws: “Niet zeker of ik het zal halen” Wielrennen
Wielrennen

Marianne Vos deelt twee maanden na operatie opvallend nieuws: “Niet zeker of ik het zal halen”

Marianne Vos deelt twee maanden na operatie opvallend nieuws: “Niet zeker of ik het zal halen”

Marianne Vos is allicht de beste wielrenster die ooit op deze planeet heeft rondgefietst. Momenteel komt ze uit voor Jumbo-Visma.

Aan het einde van het seizoen moest ze zich laten opereren aan een slagader. Ze stond voor een maandenlange revalidatie, die klaarblijkelijk best vlot aan het verlopen is. Vos deelde maandag via Instagram nog een update vanuit Mallorca.

“Ik zit een maand terug op de fiets en ben al bijna twee weken aan het trainen op Mallorca”, schrijft ze bij enkele mooie foto’s. “Afgelopen weekend heb ik mezelf uitgedaagd om in twee dagen rond het eiland te rijden. Ik was niet zeker of ik het wel zou halen… "

“Maar ik heb er écht van genoten”, sluit de meervoudige wereldkampioene af. Intensief zijn haar trainingen dus nog niet: “Op zoek zijn naar geweldige plekken om op te laden en de schoonheid en variatie in landschap omarmen voelt gewoon als pure vrijheid:de perfecte manier om dagelijkse routines te doorbreken!”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws